Modellezés - szabásminta szerkesztés - szériázás - MTM - terítékrajzok készítése

Szakembereink nemcsak pontos látványterv, de akár egy mintadarab, vagy egy modellrajz alapján is megszerkesztik és digitalizálják az alapszabásmintát, elkészítik a mintadarabot, és elfogadás után leszériázzák a kért modellt.

A legkorszerűbb tervezési és gyártáselőkészítési CAD rendszerrel rendelkezünk, melyet a női és férfi ruházatban egyaránt jártas, magasan képzett szakembereink kezelnek.

A rendszer lehetővé teszi, hogy egy digitális toll segítségével, akár meglévő ruhadarabok szabásmintáit is digitalizálni tudjuk percek alatt.
A rendszerünkhöz 20 éve folyamatosan épülő modell adatbázis tartozik. A kiszerkesztett szabásmintát korszerű plottereken nyomtatjuk.

Egyedi méretes- MTM termékek szerkesztését is vállaljuk. Korszerű CAD alapú szabásminta szerkesztőnk MTM-egyedi méretes termékek gyártását is könnyen lehetővé teszi.

Az egyedi méretre tervezett szabásmintákat rendszerünk névre szólóan tárolja, mely a későbbiekben bármikor visszakereshető.

Vállalunk szabásminta szerkesztést, terítékrajz készítést, szériázást, vagy meglévő szabásmintáinak korrekcióját, átalakítását, digitalizálását is, más CAD rendszerben szerkesztett szabásmintáit konvertálni tudjuk saját rendszerünkbe.