Varroda

Munkatársaink komoly szakmai tapasztalattal és múlttal rendelkeznek igényes, minőségi női és férfi termékek szalagszerű és egyedi gyártásában, beleértve a mintagyártást is. A rendelkezésre álló géppark lehetővé teszi pólók, női blúzok, férfi ingek gyártásától kezdve blézerek, zakók, férfi és női nadrágok, szoknya, és akár nehezebb férfi és női kabátok kivitelezését is, a teljes termék palettát kiegészítő termékekkel együtt. Gépparkunk alapvetően Juki gyorsvarrókon alapul, de rendelkezünk:

Dísztűzést készíthetünk akár 11-30-50 – es cérnákkal, vagy AMF és Columbia varrással a blézereken, zakókon és kabátokon. A gombok biztonságos nyakazását Ascolite termocérnával rögzítjük.

Ha megrendelőink patentot, riglit vagy kivarrott gomblyukat kérnek, azt is megoldjuk.

A termelés szalagközi minőségellenőrzés mellett történik, a késztermékeket 100% -ban ellenőrizzük kiszállítás előtt. A méreteket a mérettáblázat alapján minden méretre kiterjedően ellenőrizzük, ha az alapanyagkezelés megkívánja, gyártás közben is.

Vasalószobánkban a ruhadarabok minden részéhez speciális vasalóval, vasalópréssel rendelkezünk, ezzel biztosítva a ruhadarabok tökéletes végső megjelenését, gyűrődésmentességét.

Bérgyártás keretében a könnyű konfekciótól, mint blúz, ing, póló, a nehéz konfekcióig, kosztümök, öltönyök, klasszikus férfi és női kabátokon keresztül, olyan különleges termékek varrását is vállaljuk mint frakkok és szmokingok.

A rendkívül széles modell választékhoz kiemelkedően korszerű géppark és szaktudás társul.